cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Les Paul CM One Humbucker 2016 HP Satin Ebony

Les Paul CM visoko zmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z javorjevim vrhom, zalepljen mahagonski zaobljen vrat z palmonovim vrtom z 22 srednjimi predelami. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HLPCM16SESN1 | ID: 224495

Gibson Les Paul CM One Humbucker 2016 HP Satin Ebony

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Les Paul CM visoko zmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z javorjevim vrhom, zalepljen mahagonski zaobljen vrat z palmonovim vrtom z 22 srednjimi predelami. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromiranim okovjem, Lighting Bar mostom in G FORCE mehaniko samodejnega uglaševanja s kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddaja humbucker 61 Zbirka mostu Zebra. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom, gumbom za glasnost in vodilni ton. V kompletu je torba za gig. Ta kitara je narejena v zaključku Satin Ebony.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki