cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Les Paul Standard 2016 HP Fire Burst

Les Paul standardna visokozmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim vrhom javorjevega javorja AAAA, lepljenim mahagonijevim asimetričnim vitkim zožitim vratom z palisandrovim dnom z 22...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HLPNSTDPFBCH1 | ID: 224446

Gibson Les Paul Standard 2016 HP Fire Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Les Paul standardna visokozmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim vrhom javorjevega javorja AAAA, lepljenim mahagonijevim asimetričnim vitkim zožitim vratom z palisandrovim dnom z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in G FORCE mehaniko samodejnega uglaševanja s kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddajata dva humbuckerja - Rhythm Pro na vratu in Lead Pro pri mostu, ki ju je mogoče razdeliti z dvema gumbama za potisno vleko. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. Priložen je poseben aluminijast trdi kovček. Ta kitara je narejena v zaključku Fire Burst.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki