cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Les Paul Studio 2016 HP Gold Hardware Alpine White

Les Paul Studio visokozmogljiva električna kitara iz Gibson-ove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim javorjevim vrhom, lepljen mahagonski solist vitkega vratu z granadillo prstom z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HLPSTUAWGH1 | ID: 224409

Gibson Les Paul Studio 2016 HP Gold Hardware Alpine White

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Les Paul Studio visokozmogljiva električna kitara iz Gibson-ove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim javorjevim vrhom, lepljen mahagonski solist vitkega vratu z granadillo prstom z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je z pozlačeno strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in G FORCE mehaniko samodejnega uravnavanja s kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddajata dva humbuckerja - 490R vrat in 498T most. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. Priložen je poseben aluminijast trdi kovček. Ta kitara je narejena v zaključku Alpine White.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki