cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Les Paul Studio 2016 T Wine Red

Les Paul Studio tradicionalna električna kitara modela Gibson iz leta 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim javorjevim vrhom, lepljen mahagonski tradicionalni tanek vrat z palisarovim prstom z 22 srednjimi predelami. Kitara ima dolžino...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LPSTUWRCH1 | ID: 224389

Gibson Les Paul Studio 2016 T Wine Red

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Les Paul Studio tradicionalna električna kitara modela Gibson iz leta 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim javorjevim vrhom, lepljen mahagonski tradicionalni tanek vrat z palisarovim prstom z 22 srednjimi predelami. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, klasična 43 mm TekToid matica in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in Groverjevo uravnavanje mehanike z zelenimi plastičnimi zatiči. Zvok oddajata dva humbuckerja - 490R vrat in 498T most. Nadzorujete ga lahko s 3-smernim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. Vključen je trdi kovček. Ta kitara je narejena v zaključku Wine Red.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki