cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Les Paul Studio Faded 2016 HP Worn Cherry

Les Paul Studio je zbledel visoko zmogljivo električno kitaro iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim javorjevim vrhom, lepljen mahagonski solist zaobljenega vratu z palisandrovim prstom z 22 srednjimi podboji....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HLPSTWCCH1 | ID: 224431

Gibson Les Paul Studio Faded 2016 HP Worn Cherry

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Les Paul Studio je zbledel visoko zmogljivo električno kitaro iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim javorjevim vrhom, lepljen mahagonski solist zaobljenega vratu z palisandrovim prstom z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in G FORCE mehaniko samodejnega uglaševanja s kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddajajo dva humbuckerja - Burstbucker Pro na vratu in ob mostu. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. V kompletu je torba za gig. Ta kitara je narejena v barvi Worn Cherry.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki