cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Les Paul Studio Faded 2016 T Worn Brown

5
Les Paul Studio Faded Tradiotional Electric Guitar iz Gibsonove 2016 modelske serije. Ima mahagonijevo telo z izrezljanim javorjevim vrhom, zalepljen mahagonijev tradicionalni zaobljen vrat z ubiralko iz palisandra, ki ima 22 medium pražcev....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LPSTWBCH1 | ID: 224426

Gibson Les Paul Studio Faded 2016 T Worn Brown

Les Paul Studio Faded Tradiotional Electric Guitar iz Gibsonove 2016 modelske serije. Ima mahagonijevo telo z izrezljanim javorjevim vrhom, zalepljen mahagonijev tradicionalni zaobljen vrat z ubiralko iz palisandra, ki ima 22 medium pražcev. Kitara je velikosti 628,6mm, klasično 43mm TekToid sedlo in ubiralka ima radius 305mm. Opremljeno je s kromiranim hardware, Tune-o-matic/Stopbar kobilico in Grover uglaševalno mehaniko z zelenimi plastičnimi vijaki. Zvok prenašata dva humbucker pickupa - Burstbucker Pro. Nastavljiva je tudi s pomočjo trojstopenjskega stikala in Volume 1, volume 2, tone 1 ter tone 2 potenciometri. Gigbag je vključen v paketu. Work Brown barva.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

5

Daniel M.

Splošni vtis

Datum
14.09.2016

Výborná gitara je to prvá gibsona sice som sa obaval kvoli cene ale naozaj na kvalite nesetrili iba na laku