cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Les Paul Traditional 2016 T Wine Red

Les Paul Traditional T električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim vrhom iz javorjevega AA, lepljen mahagonski tradicionalni vrat z palisandrovim prstom z 22 srednjimi predelami. Kitara ima dolžino...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LPTD+WRCH1 | ID: 224461

Gibson Les Paul Traditional 2016 T Wine Red

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Les Paul Traditional T električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija z izrezljanim vrhom iz javorjevega AA, lepljen mahagonski tradicionalni vrat z palisandrovim prstom z 22 srednjimi predelami. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, tradicionalno 43 mm matico TekToid in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in Groverjevo mehaniko uravnavanja z zelenimi plastičnimi zatiči. Zvok oddajajo dva humbuckerja - 57 Classic vrat in 57 Classic + most. Nadzorujete ga lahko s 3-smernim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. Vključen je trdi primer. Ta kitara je narejena v zaključku Wine Red.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki