cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson LG-2 American Eagle Antique Natural

Elektroakustična kitara z očarljivim in zapeljivim tonom, ki tekmuje veliko kitaram večjega telesa, hkrati pa ohranja izjemno jasnost in fokus. Ima obliko telesa Grand Concert brez vreza, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LSAEANNP1 | ID: 224511

Gibson LG-2 American Eagle Antique Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z očarljivim in zapeljivim tonom, ki tekmuje veliko kitaram večjega telesa, hkrati pa ohranja izjemno jasnost in fokus. Ima obliko telesa Grand Concert brez vreza, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so izdelani iz masivnega mahagonija, lepljeni vrat je iz mahagonija. Instrument ima palico palice in most, polmer 305 mm, lestvico 629 mm, 19 prečk in 43,8 mm široko matico, narejen iz materiala Tusq. Kitara je opremljena z Element VTC elektroniko podjetja LR Baggs z gumbi, volumen, toni in stiskanjem ter mini Nickel Grover Rotomatics rotomatics v nikelj končniku. Priložen je s kovčkom. Barva: starinsko naravna.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki