cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson SG Faded 2016 HP Worn Brown

SG Faded visoko zmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen mahagonski zaobljen vrat z palmino palisanderja z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HSGSCWBCH1 | ID: 224480

Gibson SG Faded 2016 HP Worn Brown

To je samodejni prevod s programsko opremo:

SG Faded visoko zmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen mahagonski zaobljen vrat z palmino palisanderja z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in G FORCE mehaniko samodejnega uglaševanja s kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddajata dva humbuckerja - 490R vrat in 490T most. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. V kompletu je torba za gig. Ta kitara je narejena v barvi Worn Brown.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki