cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson SG Faded 2016 T Worn Brown

SG izbledela tradicionalna električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen mahagonski zaobljen vrat z palmino palisanderja z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, klasična 43 mm TekToid...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SGSCWBCH1 | ID: 224475

Gibson SG Faded 2016 T Worn Brown

To je samodejni prevod s programsko opremo:

SG izbledela tradicionalna električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen mahagonski zaobljen vrat z palmino palisanderja z 22 srednjimi podboji. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, klasična 43 mm TekToid matica in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in Groverjevo uravnavanje mehanike z zelenimi plastičnimi nastavki. Zvok oddajata dva humbuckerja - 490R vrat in 490T most. Nadzorujete ga lahko s 3-smernim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. V kompletu je torba za gig. Ta kitara je narejena v barvi Worn Brown.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki