cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson SG Special 2016 HP Satin Ebony

SG Posebna visokozmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen vrat iz mahagonija SG70 z rožnato palico z 22 srednjimi pečmi. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HSG70SECH1 | ID: 224481

Gibson SG Special 2016 HP Satin Ebony

To je samodejni prevod s programsko opremo:

SG Posebna visokozmogljiva električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen vrat iz mahagonija SG70 z rožnato palico z 22 srednjimi pečmi. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in G FORCE mehaniko samodejnega uglaševanja s kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddajata dva mini-humbuckerja - Rhythm Tribute vrat in Lead Tribute most. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. V kompletu je torba za gig. Ta kitara je narejena v zaključku Satin Ebony.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki