cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson SG Special 2016 T Satin Vintage Sunburst

SG Posebna tradicionalna električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen vrat iz mahagonija SG70 z rožnato palico z 22 srednjimi pečmi. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, klasična 43 mm TekToid matica in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SG70SVCH1 | ID: 224478

Gibson SG Special 2016 T Satin Vintage Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

SG Posebna tradicionalna električna kitara iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen vrat iz mahagonija SG70 z rožnato palico z 22 srednjimi pečmi. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, klasična 43 mm TekToid matica in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in Groverjevo uravnavanje mehanike z zelenimi plastičnimi nastavki. Zvok oddajata dva mini-humbucker pickapa - vrat 495R in most 495T. Nadzorujete ga lahko s 3-smernim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. V kompletu je torba za gig. Ta kitara je narejena v Satin Vintage Sunburst zaključku.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki