cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson SG Standard 2016 HP Ebony

Visoko zmogljiva električna kitara SG Standard iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen vrat iz mahagonijevega vitkega vratu z rožno palico z 22 palicami. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: HSGS-EBCH1 | ID: 224471

Gibson SG Standard 2016 HP Ebony

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Visoko zmogljiva električna kitara SG Standard iz Gibsonove modelne linije 2016. Ima telo iz mahagonija, zlepljen vrat iz mahagonijevega vitkega vratu z rožno palico z 22 palicami. Kitara ima dolžino lestvice 628,6 mm, titanov, popolnoma nastavljiv 43 mm matico in polmer prstov na dnu 305 mm. Opremljen je s kromirano strojno opremo, Tune-o-matic / Stopbar mostom in G FORCE mehaniko samodejnega uglaševanja s kovinskimi nastavitvenimi zatiči. Zvok oddajata dva humbuckerja - 490R vrat in 498T most. Nadzorujete ga lahko s posebnim tihim tristranskim stikalom in gumbom Volume 1, Volume 2, Tone 1 in Tone 2. Priložen je poseben aluminijast trdi kovček. Ta kitara je narejena v Ebony zaključku.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki