cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Songwriter Cutaway Progressive Autumn Burst

Ročno izdelana elektroakustična kitara s sodobnimi lastnostmi, klasičnim zvokom in obliko karoserije Dreadnought z rezilom, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SSCDPNGH1 | ID: 224508

Gibson Songwriter Cutaway Progressive Autumn Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ročno izdelana elektroakustična kitara s sodobnimi lastnostmi, klasičnim zvokom in obliko karoserije Dreadnought z rezilom, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so izdelani iz šipkovega lesa, lepljen vrat je iz mahagonija. Inštrument ima ploščico in most most Richlite, polmer 305 mm, lestvico 648 mm, 20 prečk in 43,8 mm široko matico, narejen iz materiala Graphtec. Kitara je opremljena z Lyricovo elektroniko podjetja LR Baggs in robotsko strojno opremo G-Force v nikelj. Priložen je s kovčkom. Barva: jesenski počitek.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki