cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Gibson Songwriter Studio Cutaway Antique Natural

Elektroakustična kitara z vrhunsko tonsko kakovostjo in obliko karoserije Dreadnought s vrezkom, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so izdelani iz šipkovega...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SSCDRNGP1 | ID: 224507

Gibson Songwriter Studio Cutaway Antique Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z vrhunsko tonsko kakovostjo in obliko karoserije Dreadnought s vrezkom, modelna serija 2016. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Sprednja plošča je iz trdne Sitka smreke. Strani in zadnja plošča so izdelani iz šipkovega lesa, lepljen vrat je iz mahagonija. Instrument ima palico palice in most, polmer 305 mm, lestvico 648 mm, 20 prečk in 43,8 mm široko matico iz materiala Tusq. Kitara je opremljena z VTC elektroniko podjetja LR Baggs in strojno opremo Gold Grover Rotomatics. Priložen je s kovčkom. Barva: starinsko naravna.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki