cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
GT
Akcija

GT Slammer Mercado Gloss Trans Raspberry/Matte Black Fade BMX / Dirt kolo

5
Doma v soseski ali v skateparku je Slammer popolno prvo kolo. Zaradi njegove odzivne geometrije je kolo lažje vodljivo, saj mladi kolesar krepi moč. S sodobnimi funkcijami za prosti slog, kot so zobnik 25T, kaseta 9T in velike mehke pnevmatike,...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-29
368 €
373 €
BMX / Dirt kolo GT Slammer Mercado Gloss Trans Raspberry/Matte Black Fade BMX / Dirt kolo

GT Slammer Mercado Gloss Trans Raspberry/Matte Black Fade BMX / Dirt kolo

368 €
373 €

Koda izdelka: G44302U10/RAS | ID: 1086725

GT Slammer Mercado Gloss Trans Raspberry/Matte Black Fade BMX / Dirt kolo

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Doma v soseski ali v skateparku je Slammer popolno prvo kolo. Zaradi njegove odzivne geometrije je kolo lažje vodljivo, saj mladi kolesar krepi moč. S sodobnimi funkcijami za prosti slog, kot so zobnik 25T, kaseta 9T in velike mehke pnevmatike, Slammer kolesarju omogoča, da se brez visoke cene prilega svojim prijateljem. Z dodatkom modelov Slammer za profesionalne voznike je še lažje podpirati svojega najljubšega GT Pro!

Od leta 1972 GT Bicycles ponosno razvija kolesa za vse vrste kolesarjev z dosledno misijo. Ta misija je isti razlog, zakaj vsi vržejo nogo čez svoje prvo kolo – čista zabava, preprosto in preprosto. GT Bicycles ostaja zvest delitvi moči na dveh kolesih, na kateri je bila blagovna znamka ustanovljena, saj navsezadnje ne morete imeti dobrih časov brez 'GT'!

Pri nakupu GT Bike Online

Ob spletnem nakupu kolesa GT vam kolo dostavimo zapakirano v originalni škatli. Pred pošiljanjem gre vsako kolo GT skozi naš strokovni servis. Vse potrebno na kolesu bomo preverili in prilagodili. V zvezi s spletnim nakupom kolesa vas bomo kontaktirali. Dali vam bomo bistvene informacije o tem, kako nastaviti vaše novo kolo ali kje poiskati pomoč.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Zavora


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Gloss Trans Raspberry/Matte Black Fade

Tip zavore

Število prestav

1x1

Krmilni ležaj

Gonilni ležaj

Kaseta

9T

Veriga

Platišča

Modelno leto

2023


Okvir

Okvir

100% Hi-Ten Steel Tubes BB, Integrated 1-1/8"" HT


Material

Material


Mere in teža

Premer koles

Teža

12,3 kg


Država

Zasnovan v

ZDA

Država izvora

Tajvan


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Pei L.

Splošni vtis

Datum
09.10.2023

I'm a street trial bike player and I'm new to the bmx, I have a particularly good memory of the GT from my previous experience playing with bikes because my first bike came from a GT.Somewhat surprisingly the bmx is a bit heavy and I still need to get used to the weight of it but that doesn't detract from the fact that it's a very good bike!

Miroslava M.

Splošni vtis

Datum
16.05.2023

Syn je velice spokojený, vřele doporučuji 🤩