cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Hammond B-3 Ultimo

Od uvedbe leta 1955 je Hammond B-3 postal ključno orodje za zmogljivosti odličnih igralcev klaviatur. Takoj prepoznaven zvok B-3 je sinonim za svet popularne glasbe, medtem ko se noben koncertni oder ne bi zdel popoln brez lesene omare B-3. Novi...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: B-3-ULTIMO | ID: 224992

Hammond B-3 Ultimo

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Od uvedbe leta 1955 je Hammond B-3 postal ključno orodje za zmogljivosti odličnih igralcev klaviatur. Takoj prepoznaven zvok B-3 je sinonim za svet popularne glasbe, medtem ko se noben koncertni oder ne bi zdel popoln brez lesene omare B-3. Novi B-3 je bil kritičen od vseh, ki uživajo v njegovi konzoli, vključno z "Pozno velikim Jimmyjem Smithom", kot vrhunec v Hammond Organ Playing Experience. Zdaj v moderni črni barvi. 2 x 61 note tipkovnica slap in tipkovnica s 25 notami. 12 prednastavljenih tipk, 25-tonska stopalka, 10 mehanskih kontaktov pod vsako tipko, reža za kartico CompactFlash, izhod MIDI in povezava. Dimenzije: 117 x 73 x 23 cm. Teža: 132 kg.

Hammond

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska


Priporočljivi dodatki