cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Hammond C-3 mk2

Novi C-3mk2 je zadnja inkarnacija kralja instrumentov. Vsaka plat, vsaka podrobnost, vsak odtenek klasičnega C-3 znotraj in navzven je bila s pomočjo najbolj izpopolnjene digitalne tehnologije skrbno podvojena. Ne glede na to, iz katere veje...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: C-3-MK2 | ID: 224987

Hammond C-3 mk2

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Novi C-3mk2 je zadnja inkarnacija kralja instrumentov. Vsaka plat, vsaka podrobnost, vsak odtenek klasičnega C-3 znotraj in navzven je bila s pomočjo najbolj izpopolnjene digitalne tehnologije skrbno podvojena. Ne glede na to, iz katere veje Hammondfamilije ste iz evangelija, jazza, popa, rocka, bluesa, soula ali države; našli boste dotik, občutek in zvok NOVEGA C-3mk2, ki je podoben vsem C-3, ki ste jih kdaj igrali. 2 x 61 tipkovnica za beležke in tipkovnica s 25 notami. 12 prednastavljenih tipk, 25-tonska stopalka, 10 mehanskih kontaktov pod vsako tipko, reža za kartico CompactFlash, izhod MIDI in povezava. Dimenzije: 125 x 73 x 97 cm. Teža: 107 kg.

Hammond

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska


Priporočljivi dodatki