cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Hammond XPK-200

Dodatna MIDI 13 notna pedala (brez dinamike) z LED zaslonom. Pedal je prek MIDI-ja povezan s klaviaturami / orglami in vam omogoča, da na noge igrate bas linije, medtem ko roke igrajo melodijo in spremljavo. Vsebuje 15 prednastavljenih in zvočnih...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: XPK-200 | ID: 224965

Hammond XPK-200

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dodatna MIDI 13 notna pedala (brez dinamike) z LED zaslonom. Pedal je prek MIDI-ja povezan s klaviaturami / orglami in vam omogoča, da na noge igrate bas linije, medtem ko roke igrajo melodijo in spremljavo. Vsebuje 15 prednastavljenih in zvočnih kontrol (Transpose, Control, Preset Up and Down, Play / Edit, Preset / Edit). Ponuja dva MIDI vhoda in en MIDI izhod. Ponuja neobvezno režo za stopalko. (pedala ni vključena). Paket je na voljo z napajalnikom, 2 izraznima oklepajema, distančnikom in konzolo MIDI. Teža: 13,5 kg.

Hammond

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska