cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Hammond XPK-200L

Dodatna MIDI 20 notna pedalboard (ne dinamična) z LED zaslonom. Od modela XKP 200l se razlikuje po daljših lesenih stopalkah. Pedal je prek MIDI-ja povezan s klaviaturami / orglami in vam omogoča, da na noge igrate bas linije, medtem ko roke...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: XPK-200L | ID: 224966

Hammond XPK-200L

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dodatna MIDI 20 notna pedalboard (ne dinamična) z LED zaslonom. Od modela XKP 200l se razlikuje po daljših lesenih stopalkah. Pedal je prek MIDI-ja povezan s klaviaturami / orglami in vam omogoča, da na noge igrate bas linije, medtem ko roke igrajo melodijo in spremljavo. Vsebuje 15 prednastavljenih in zvočnih kontrol (Transpose, Control, Preset Up and Down, Play / Edit, Preset / Edit). Ponuja dva MIDI vhoda in en MIDI izhod. Ponuja neobvezno režo za stopalko. (pedala ni priložena) Paket je priložen napajalnik, 2 izrazna oklepaja, distančnik za nosilec in MIDI kabel. Teža: 13,5 kg.

Hammond

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska