cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

iCON Cube Mini

Izjemno kompakten zvočni vmesnik USB z inovativno tehnologijo, zasnovan posebej za kitariste in basiste. Vsebuje dva vhoda in dva izhoda v 24-bitni kakovosti 96 / 192kHz, 2x2 analogni vhodno / izhodni dvostranski snemanje in predvajanje,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CUBE-MINI | ID: 226534

iCON Cube Mini

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Izjemno kompakten zvočni vmesnik USB z inovativno tehnologijo, zasnovan posebej za kitariste in basiste. Vsebuje dva vhoda in dva izhoda v 24-bitni kakovosti 96 / 192kHz, 2x2 analogni vhodno / izhodni dvostranski snemanje in predvajanje, mikrofonski vhod s predojačevalnikom za dinamičen mikrofon (preklopljiv za Hi-Z kitarski vhod), en Hi-Z vhod za kitaro ali bas z nadzorom ojačanja, dva stereo linijska izhoda na 1/4 "TRS priključke in slušalke 1/4" izhod TRS priključka. Naprava podpira DirectSound, WDM in ASIO 2.0. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows (do različice 10), operacijskim sistemom Mac OS (do različice X 10.10), podpira visokohitrostno povezavo USB 2.0 in ima robustno aluminijasto ohišje. Dimenzije: 90 x 100 x 38 mm. Teža: 0,285 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki