cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

iCON iControls Pro

USB DAW krmilnik z osmimi motoriziranimi in občutljivimi na dotik. Vsebuje motoriziran in občutljiv na dotik glavni zaslon, devet programirljivih gumbov, kolesce JOG, gumbe z osvetlitvijo (Sel, Mute, Solo in Record), 6 krmilnih elementov z...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: ICONTROLS-PRO | ID: 226510

iCON iControls Pro

To je samodejni prevod s programsko opremo:

USB DAW krmilnik z osmimi motoriziranimi in občutljivimi na dotik. Vsebuje motoriziran in občutljiv na dotik glavni zaslon, devet programirljivih gumbov, kolesce JOG, gumbe z osvetlitvijo (Sel, Mute, Solo in Record), 6 krmilnih elementov z osvetlitvijo (Predvajanje, Ustavljanje, Rec, Previjanje, Hitro naprej in Loop), 2 osvetljena Zoom dvosmerna gonilnika, dva osvetljena gonilnika Track, dva osvetljena gonilnika Bank, 2 osvetljena krmilja slojev, Mackie kontrola za Cubase, Nuendo, Samplitude, Logic Pro in Ableton Live ter robustna aluminijasta konstrukcija s ključavniškim vratom Kensington. Povezuje se prek USB Mini-B - USB 2.0 vhoda in dveh USB konektorjev za verižno povezavo z izdelki iz i-Pro serije. Napajanje se napaja prek napajalnika 12V / 2.5A. Naprava je združljiva z operacijskim sistemom Mac OS X (IntelMac) in Windows (do 8). Priložena je programska oprema iMap za preproste funkcije preslikave MIDI. Dimenzije: 392 x 180 x 26 mm. Teža: 1,8 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki