cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

iCON QCon Lite

4,20
Osnovni DAW regulator s samodejnim preslikavanjem in enokanalnim upravljanjem. Vključuje 1 x 100 mm motorizirani kanal / glavni fader, 4 gumbe z dvojno funkcijo (Enter & Rotate), širok in popolnoma osvetljen LCD zaslon, krmiljenje z osvetlitvijo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: QCON-LITE | ID: 226509

iCON QCon Lite

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Osnovni DAW regulator s samodejnim preslikavanjem in enokanalnim upravljanjem. Vključuje 1 x 100 mm motorizirani kanal / glavni fader, 4 gumbe z dvojno funkcijo (Enter & Rotate), širok in popolnoma osvetljen LCD zaslon, krmiljenje z osvetlitvijo (Rec-enable, Solo in Mute), 6 nadzornih lučk z osvetlitvijo (Play, Stop , Rec, Rewind, Fast Forward in Loop), 16 kontrolnih gumbov z osvetlitvijo, 8 gumbov z osvetlitvijo in nastavljivimi MIDI tipkami, 2 osvetljena fadersa, 2 osvetljena bančna gumba, nameščen Mackie HUI za Pro Tools, Mackie nadzor za Cubase, Nuendo, Samplitude, Logic Pro Ableton Live in ročno aluminijasto podvozje s ključavnico Kensington. Povezuje se preko USB Mini-B - vhoda USB 2.0. Napajanje se napaja preko 12V / 6A DC adapterja. Naprava je združljiva z operacijskim sistemom Mac OS X (IntelMac) in Windows (do 8). Dimenzije: 290 x 230 x 90 mm. Teža: 1,3 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,20

Miguel S.

Splošni vtis

Datum
11.11.2016

Medium quality. Ok for the price. Not 100% compatible with Pro Tools, but that is Avid´s fault because they don´t want to full support the HUI protocole.