cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

iCON UMIX1008 Satellite

USB zvočna kartica s številnimi inovativnimi tehnologijami in veliko vhodi. Vsebuje 10 vhodov in 8 izhodov pri 24-bitni kakovosti 96 / 192kHz, 8x6 analogno vhodno / izhodno dupleksno snemanje in predvajanje, osem predojačevalnikov Mic /...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: UMIX-1008-SATELLITE | ID: 226536

iCON UMIX1008 Satellite

To je samodejni prevod s programsko opremo:

USB zvočna kartica s številnimi inovativnimi tehnologijami in veliko vhodi. Vsebuje 10 vhodov in 8 izhodov pri 24-bitni kakovosti 96 / 192kHz, 8x6 analogno vhodno / izhodno dupleksno snemanje in predvajanje, osem predojačevalnikov Mic / Instrument z individualnim nadzorom ojačitve in fantomsko močjo, osem analognih in uravnotežen 1/4 "TRS priključek vhodi, 6 analognih in uravnoteženih 1/4 "izhodov TRS priključka, S / PDIF V / I na koaksialnih konektorjih RCA, 1x1 16-kanalni MIDI I / O, dva izhoda za slušalke z nastavljivim virom in individualnim nadzorom glasnosti na sprednji plošči in prilagodljiv usmerjanje kanalov prek programske nadzorne plošče. Naprava podpira DirectSound, WDM in ASIO 2.0. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows (do različice 10), operacijskim sistemom Mac OS (do različice X 10.10), podpira visokohitrostno povezavo USB 2.0 in ima robustno aluminijasto ohišje. Dimenzije: 360 x 149 x 72 mm. Teža: 1,9 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Desktop

Kompatibilen z


Funkcije

Kanali

8

Number of Preamps

8

Fantomsko napajanje

Da

Vmesnik

ADAT

Ne

MIDI interface

Da

Število izhodov

8


Lastnosti

Frekvenca vzorčenja

USB version

2.0

Možna montaž v rack

Ne


Vhodi in izhodi

S/PDIF

Ne

USB

Da

Analogni vhodi

Instrument Inputs

Ne

Vhod za mikrofon

8

Line vhodi

8

Line-Out izhod

8

Analogni izhodi

8

Izhod za slušalke

Da


Pakiranje

Vsebina paketa

USB Cable, Manual, Adapter


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki