cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson CBXNT V Transparent Black

Držite spodnji del z CBXNT V, zelo vsestranskim basom, zasnovanim za en izrecni namen - v glasbo prinaša grom. Z nadgrajeno elektroniko, klasično brutalnim slogom in hitro, učinkovito predvajanjem je ta vstop v linijo temeljna sila, ki jo je...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6646-585 | ID: 226460

Jackson CBXNT V Transparent Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Držite spodnji del z CBXNT V, zelo vsestranskim basom, zasnovanim za en izrecni namen - v glasbo prinaša grom. Z nadgrajeno elektroniko, klasično brutalnim slogom in hitro, učinkovito predvajanjem je ta vstop v linijo temeljna sila, ki jo je treba upoštevati. Kot nalašč za kovine - ali druge sloge, ki zahtevajo nizke, luknjaste base - je ta instrument neverjetna. Srce te zveri je par Jackson® High Output Humbucking Bass pickov, ki so povezani z aktivnim 3-pasovnim EQ vezjem, ki vašemu zvoku doda udaranje, rezanje, ropotanje ali drgnjenje - in ga oblikuje z natančnostjo, ki je zelo jasna, preden bo kdaj udaril v ojačevalnik. Jackson HiMass ™ most povečuje napade na noto in vzdržuje, ne da bi spremenil vaš skrbno izdelan ton, medtem ko zapečateni likalni stroji uravnavajo strune, ne glede na to, kako težko jih vkopljete. Enodelna zasnova vratu skozi karoserijo ustvarja izjemno vzdržljivost, medtem ko kontura hitrosti vratu in 12 "-16" kompozitni polmer palisa rožnega lesa omogočata hitrost igranja. Jacksonova temno elegantna estetika pokriva to bas - črno okovje, biserne vložke morskega psa in znamenito koničasto glavo v obliki črke 5 v liniji ustvarjajo videz, ki je hkrati klasičen in aktualen. CBXNT V je najnovejši v tehničnih inovacijah basov odlično orožje za glasbenika, ki ne zahteva nič manj kot najnovejšo tehnologijo basov. Konča: prosojna črna.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Series: X Series Material materiala: Basswood w Odeja iz javorjevega furnirja Zaključek zgornjega dela telesa: sijajni poliestrski vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in šalnim zaključkom, zaključek vratu na hrbtni strani: sijaj / barvana prstna deska: temni palisander, 12 "do 16" sestavljeni radij (304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 24, vložki Jumbo položaja: Pearloid matica morskega psa (material / širina): bela umetna masa, 1,75 "(44,45 mm) Naravnavalni stroji: Jackson® Sealed Die-Cast Scale Dolžina: 34 "(864 mm) Most: Jackson® High Mass Pickguard: Noben Preklop: Preklop: Jackson® High Output Humbucking Bass (Bridge) Jackson® High Output Humbucking Bass (Neck) Controls: Volume Neck, Volume Bridge, Bass, Mid, Visoki gumbi: Visoka izvedba strojne opreme v stilu črne kupole: črne strune: NPS, merilniki .045-.130 Torbica / torbica: na voljo neobvezno ohišje (p / n 2991522106).

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki