cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson Christian Andreu RRXT Satin Black

Z zvokom, ki je velik kot izvirni daikajiu, Godzilla, francoski kovinski akt Gojira, združuje treš in progresivne elemente, da ustvari groove kovinski zvok kot noben drug. Jackson se je združil s svojim priznanim kitaristom Christianom Andreuom,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-9999-568 | ID: 226468

Jackson Christian Andreu RRXT Satin Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Z zvokom, ki je velik kot izvirni daikajiu, Godzilla, francoski kovinski akt Gojira, združuje treš in progresivne elemente, da ustvari groove kovinski zvok kot noben drug. Jackson se je združil s svojim priznanim kitaristom Christianom Andreuom, da bi ustvaril njegov podpis RRXT Rhoads - ogromna vrednost, ki ima vse Jacksonove DNK, ki jih poznate in ljubite. Ta zver je elegantno elegantna in prežeta z zvokom groma. Andreu je za zahtevno igranje potreben ton in vzdržljivost, ki lahko stresejo temelje zemlje do samega jedra, njegova RRXT Rhoads pa uporablja zasnovo vrat skozi telo za povečan prenos vibracij, kar ima za posledico veke. En sam Seymour Duncan® HB-102B mostični mostiček, ki ga poganja alnico 5 magnet, je vse, kar je potrebno za visoke ostre ostre tone, s kančkom topline za okus. 24 frets na vrhu ultra-hitra 12 -16-palčna plošča s polmerom, ki ustvarja idealno igralno površino za maščobe riffov in enostavno vezanje v bližini črne plastične matice, hkrati pa postopoma sploščitev v zgornjih registrih za strele, ki so hitri in so široki, brez skrbi frkanje ven. Jackson zaprti stroji z lito litino in nastavljivimi kompenziranimi strunami skozi most zagotavljajo kolosalno stabilnost in natančno intonacijo po celotni dolžini vratu. Grafitne ojačitvene palice pomagajo zagotoviti, da vrat ostane raven, ko je izpostavljen povzročitelju različnih vlažnosti in temperature. Ta eleganten instrument je izdelan s popolnoma črno strojno opremo, vključno s kupolastimi krmilnimi gumbi in Jackson-ovim vzvratnim 6-in-line glavo za klasično prefinjeno kovinsko estetiko. Christian Andreu RRXT Rhoads je zasnovan za igrivost v šterlingu, prečkano s priznanim Jackson-ovim slogom, zapelje na kilometre široke puhove in vodi tako ognjeno kot soimenjak.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija: Serija X Material ohišja: Nato Zaključek ohišja: saten iz poliestra Vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in šalnim sklepom, zaključek vratu: saten iz poliestra Prstna deska: temen palisander, polmer od 12 do 16 "(304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 24, vložki Jumbo položaja: noben Matica (material / širina): črna plastika, 1,6875 ”(43 mm) uglaševalni stroji: Jackson® Sealed Die-Cast Scale Dolžina: 25,5” (64,8 cm) Most: Jackson® kompenzirani in nastavljivi niz za zaščito nizov: brez prevzemov: Duncan Designed ™ HB-102B preklapljanje: preklapljanje: brez gumbov: gumbi za nadzor glasnosti: črna kupola Strojna izvedba: črne strune: ohišje merilnikov NPS, .009-.042 / Gig Bag: Na voljo neobvezna Gig Bag (p / n 2991511106).

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Lastnosti

Barva

Konfiguracija odjemnikov

B

Število prečk

22

Mostič/tremolo

Barva glede na proizvajalca

Satin Black


Material

Trup

Vrat

Ubiralka

Konča

Mat

Hardware


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

648

Ubiralka radius

16"

Širina sedla (mm)

43


Država

Država izvora

Indonezija