cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson David Ellefson CBX IV Satin Black

4,75
Zasnovan v sodelovanju z enim od ustanoviteljev očetov iz thrash metala - zelo cenjenim basistom Davidom Ellefsonom iz Megadetta - 4-strunski David Ellefson CBX IV QS je basovska zver. Ob svojih osebnih dotikih, napolnjenih z ogromnim Jacksonovim...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6641-568 | ID: 226458

Jackson David Ellefson CBX IV Satin Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zasnovan v sodelovanju z enim od ustanoviteljev očetov iz thrash metala - zelo cenjenim basistom Davidom Ellefsonom iz Megadetta - 4-strunski David Ellefson CBX IV QS je basovska zver. Ob svojih osebnih dotikih, napolnjenih z ogromnim Jacksonovim zvokom in hiper hitro igralnostjo, ki jo zahteva basist s flotami, je treba upoštevati. Preoblikovani ergonomični obrisi zagotavljajo popolno platformo za začetek glasbenega napada - zgornja kontura zagotavlja udobno stabilno sidro za igranje na izbiro ali s prstom, medtem ko spodnja kontura zagotavlja popolno ravnotežje, ko ga podstavite na koleno za stojala za monitor. Jackson HiMass ™ 4-strunski most izostri napade vaših zapisov za dodaten udarec in jasnost, saj omogoča izboljšano vzdržljivost, ne da bi bistveno spremenil osnovni ton basa. Zemeljski treseči par EMG® HZ35, aktivni nabiralniki na vratu in mostu, zagotavlja veliko pasu in rez kot aktivni 3-pasni EQ krepi svojo domačo moč, jo oblikuje in izpopolnjuje za največji udar in vsestranskost. Gumb za mešanje vam omogoča, da mešalnike mešate po svojem okusu - dodajte več pika za vratu za kanček toplote ali pa dvignite most za močnejše rezanje. Zasnovan za zelo tehnično igranje z bliskavico, 12 -16-palčni zaslon palice palisavega lesa se izravna, ko se premikate po vratu za večje udobje pri igranju in hitro artikulacijo. Ta bas ponosno prikazuje Jackson-ov značilen slog; popolnoma črna strojna oprema, vključno z vsemi, od mostu do Jackson-ovega lito tesnjenega prilagajanja strojev, trpežnim sijajnim zaključkom, bisernimi vložki v obliki morskega dna, enoslojnim belim vratnim vezjem in Jacksonovim podpisom je poudarjena 4-in-line podpora z vgravirano “Radiation "Logotip in Ellefsonov podpis, ki je vtisnjen na pokrovu opornice. Le en inštrument je dovolj trden, da je v koraku z Ellefsonovimi tehnično zahtevnimi zahtevami - Jackson David Ellefson CBX IV QS - in zdaj je lahko tudi vaš. Konča: saten črna.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija: Podpis izvajalca Material ohišja: Les basswood Obloga telesa: sijajni poliester (521), saten poliester (568) Vrat: 1-delni javor s pripenjanjem na šal, zaključek vratu iz vratu: saten iz poliestra Prstna deska: palisander, 12 "do 16-palčni sestavljeni radij (304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 21, vložki Jumbo položaja: Pearloid matica morskega psa (material / širina): črna plastika, 1,625 "(41,3 mm) Naprave za nastavitev: Jackson® Sealed Die-Cast ”(864 mm) Most: Jackson® High Mass Pickguard: Noben Pickups: EMG® HZ35B (Bridge) EMG® HZ35N (Neck) Pickup Switching: None Kontrole: Master Volume, Blend gumb, Active 3-Band EQ (Bass, Middle, Visoki toni) Krmilni gumbi: Strojna izvedba v stilu črne kupole: črne strune: NPS, merilniki .045-.110 etui / torbica: na voljo neobvezno ohišje (p / n 2991522106).

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,75

Anna H.

Splošni vtis

Datum
25.05.2016

Úplne to po hajzel duní až mi rybka z akvária vyskočila :)