cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson JS22 SC Monarkh Transparent Red

3,65
Klasična in poznana enojna plošča v stilu z močnim zvokom in Jackson-ovo slavno zapuščino vrhunskega oblikovanja in konstrukcije za vrhunsko kitaro. Ne glede na to, ali igrate s kristalno čistimi toni ali debelimi, močno nasičenimi popačenji,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6901-590 | ID: 226412

Jackson JS22 SC Monarkh Transparent Red

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Klasična in poznana enojna plošča v stilu z močnim zvokom in Jackson-ovo slavno zapuščino vrhunskega oblikovanja in konstrukcije za vrhunsko kitaro. Ne glede na to, ali igrate s kristalno čistimi toni ali debelimi, močno nasičenimi popačenji, JS22 SC Monarkh zlahka sledi vsakemu igralnemu slogu, ki ga lahko vržete. Idealen za moderno kovino, je ta instrument idealno dopolnilo vaši glasbi, tako kreativni kot igranje. Dve zvočniki Jackson® High Output v vratu in na srednjih položajih ustvarjajo jasen ton z veliko pasu, potrebnim za trenutne sloge. Hrustljav in čist ton slikovnih kanalov usmerja tristransko stikalo za prevzem, skupaj z glavnimi krmilnimi toni za vsestranski zvok, ki se prilega vsaki situaciji predvajanja. Zasnovana za prilagodljivo igranje, 12 -16-palčna plošča s polmerom je ukrivljena za enostavno igranje akorda v bližini matice, izravnavanje za predvajanje kajenja brez strahu, da bi se med ovinki odstranili. Jackson® sestavni most s kompenzacijo polmera se popolnoma ujema s polmerom desne plošče za natančno vrvico in razmik, medtem ko akordi ostanejo skladni navzgor in navzdol po celotni dolžini vratu. Ko vtaknete Jacksona, se vtaknete v legendo. Naše kitare so že več kot tri desetletja podžigale glasbene revolucije in postavljale oder z ognjenim igranjem. JS22 SC Monarkh je krvav tehnološki kitarski dodatek za vse kitare - močan in čudovit s preprostimi upravljalnimi elementi, ki ne ovirajo vašega igranja, medtem ko odklenete svoje najboljše. Konča: prosojno rdeča.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Material telesa: Topola (odeja iz javorjevega vrha na prosojnicah) Obloga telesa: satenski poliester (568, 576), sijajni poliester (585, 590) Vrat: 1-delni pritrjeni javorjev vratu z grafitno ojačitvijo in šalnim sklepom, hitrostni vrat Zaključek vratu vratu: satenski prst: palisander, polmer od 12 do 16 palcev (304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 22, vložki položaja Jumbo: bela pika (568, 576), rumena pika (585, 590) matica (material / Širina): črna plastika, 1.625 "(41,3 mm) uglaševalni stroji: Jackson® Dolžina tehtnice: 24,75" (628 mm) Most: Jackson® Compound Radius Compensed Pickguard: Brez Pickups: Jackson® High Output Humbucking (Bridge) Jackson® High Preklapljanje izhodnega humbuckinga (vrat): 3-položajni preklop: Položaj 1. Prevzem mosta, Položaj 2. Srednji prevzem, Položaj 3. Kontrole za prevzem vratu: Glavna glasnost, Gumbi za nadzor glavnega tona: Kupolasti zaključek strojne opreme: Črni nizi: NPS, .009-.042 Gauges Case / Gig Bag: Neobvezna torba (p / n 2991512106)

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3,65