cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson Monarkh SCX Quicksilver

Monarkh SCX 6 je serijsko opremljen z zmogljivim zvočnim udarcem, ki je pripravljen na prepir. Jasen zvok, elegantno udobje in hitro igranje strele Jackson® slovi po kombiniranju visoko zmogljivega instrumenta, ki je nepremagljiva. Stilizirana...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6900-521 | ID: 226465

Jackson Monarkh SCX Quicksilver

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Monarkh SCX 6 je serijsko opremljen z zmogljivim zvočnim udarcem, ki je pripravljen na prepir. Jasen zvok, elegantno udobje in hitro igranje strele Jackson® slovi po kombiniranju visoko zmogljivega instrumenta, ki je nepremagljiva. Stilizirana oblika klasične enojne plošče pritegne pogled gledalcev, močan zvok pa jim podari ušesa. Par visokozmogljivih Jackson humbucking pickupov pooblasti ta motor glasbene groze, ustvarja zapletene tone za neokrnjeno čiščenje ali luknjasto popačenje, hkrati pa ohranja jasnost note. Par grafitnih palic okrepi izjemno hiter enodelni javorski vrat s profilom Speed Neck za stabilno stabilnost proti upogibanju ali prestavljanju. Ploščica z 12 "-16" sestavljenimi ploščicami polmera je narejena za udobno akordiranje v spodnjem registru, izravnavanje, ko se premikate po vratu za odstranjevanje kablov z enostavnimi ovinki, ne da bi se bali, da bi jih odstranili. Jackson® popolnoma prilagodljiv polmer z izravnavo polmera zagotavlja, da se akordi lepo ujemajo kjerkoli na vratu, hkrati pa se popolnoma ujemajo s polmerom prstne plošče za udoben občutek igranja in natančno akcijo vrvice ter razmik. Monarkh SCX ima vse sladkarije za oči Jackson, ki ste jih pričakovali - črne Jackson-ove nastavitvene stroje, klasične vložke in šarke 3x3 AT-1 za glavo za optimalen kot preloma na matici in ravno vrvico za nastavitev brez zdrsa . Monarkh SCX je idealno orodje za sprostitev kovinskih groženj, ki je najnovejše v Jacksonovem legendarnem dizajnu, kar potiska ovojnico za delovanje kitare po ceni, ki jo lahko nosi vsaka denarnica. Konča: Quicksilver.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija: Serija X Material ohišja: Mahagoni z obokanim zgornjim delom Telo: sijajni poliestrski vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in šalnim sklepom, zaključek vratu v obliki vratu: sijaj / poslikana prstna deska: temni palisander, 12 ”do 16 ”Sestavljeni radij (304,8 mm do 406,4 mm) Freti: 22, vložki Jumbo položaja: Pearloid Sharkfins oreh zmanjšane velikosti (material / širina): črna plastika, 1,625” (41,3 mm) Stroji za nastavitev: Jackson® Blagovna znamka Dolžina lestvice: 24,75 ”( 628 mm) Most: Jackson-ov popolnoma prilagodljiv radijski kompenzirani most s pritrjenim stražarjem Pickguard: Noben Pickups: Jackson® High Output Humbucking (Bridge) Jackson® High Output Humbucking (Neck) Pickup Switching: 3-Position Toggle: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Prevzemi mostu in vratu, položaj 3. Krmiljenja prevzema vratu: zvezek 1. (srednji prevzem), zvezek 2. (prevzem mostu), gumbi za nadzor glavnih tonov: Črno ohišje v stilu črne kupole: črne strune: NPS, .009-. 042 Gauges Case / Gig Bag: Neobvezna torba (p / n 2991512106).

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki