cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson Pro King V KVTMG Metallic Pearl White

Jackson Pro King V KVTMG upravljajte z odrom - aktivna kitara z ukazovalnim zvokom, ki zahteva spoštovanje in oster ostrino, ki z lahkoto prehaja skozi gosto mešanico. Kralj visokozmogljivega kitarskega oblikovanja, Jackson je sedel na prestolu...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-4412-576 | ID: 226422

Jackson Pro King V KVTMG Metallic Pearl White

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Jackson Pro King V KVTMG upravljajte z odrom - aktivna kitara z ukazovalnim zvokom, ki zahteva spoštovanje in oster ostrino, ki z lahkoto prehaja skozi gosto mešanico. Kralj visokozmogljivega kitarskega oblikovanja, Jackson je sedel na prestolu že več kot 30 let in oblikoval instrumente, ki presegajo zahteve in pričakovanja sodobnih metalcev. Z visoko zvočnim glasom, ki ga poganja par visokozmogljivih EMG® aktivnih humbucking pickupov - 81 mostov in 85 vratnih pickup -, ta visokooktanski instrument prinaša močan udarec, hkrati pa ohranja jasnost za izboljšanje opredelitve note, ki je kritičen v sodobni kovini, ki jo poganja kompleksno akordno delo. Izkušnje trdijo, da lahko prinese samo obliko vrat skozi telo, še višje z Jackson kompenziranim in nastavljivim mostom strune skozi telo, ki tudi po celotni dolžini vratu prikaže spot-intonacijo. Ultra hiter javorjev javor s klasičnim Jacksonovim profilom, zasnovan za hitrost, ima par grafitnih palic za ojačitev pred napadi temperature in vlažnosti, kar še vedno velja za neverjetne zmogljivosti. Kompletna plošča s polmerom 12 ”-16” je zasnovana za zelo tehnično igranje z bliskavico - bolj zakrivljena je matica za udobno akord, izravnava se, ko premikate po hitrem vratu za vedno hitrejšo hitrost predvajanja in široke ovinke, ne da bi se odganjali. Z enim pogledom na to kitaro občinstvo ve, da resno igrate najbolje - ni moteč prepoznavnega stila Jackson-a. Elegantna zlata strojna oprema proti satenastim črnim zaključkom ustvarja pogostitev za oči, medtem ko aluminijevi vložki plavuti morskega psa, enoslojna vezava vratu in poudarjena 6-in-line podpornica s šalnim sklepom ne dopuščajo nobenega dvoma glede linije tega instrumenta. Priključite Pro King V KVTMG in svoj zahtevek postavite na prestol najsodobnejšega igranja na kitaro.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija: Pro Series Material materiala: Nato Zaključek telesa: Saten poliester (568), sijajni poliester (576) Vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in ojačitvijo šal, .790 "pri 3. freti, .850" na 12. zaključku Fret Neck: naoljen prst: Ebonol, 12 "do 16" sestavljeni polmer (304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 24, vložki položaja Jumbo: matica alumiloidnega morskega psa (material / širina): črna plastika, 1,6875 "(43 mm) Stroji za uglaševanje: Jackson® Sealed Die-Cast Scale Dolžina: 25,5 ”(64,8 cm) Most: Jackson® Kompenziran in nastavljiv niz-skozi-telo Pickguard: Noben Pickups: EMG® 81 Humbucking (Bridge) EMG® 85 Humbucking (Neck) ) Preklop preklapljanja: 3-položajni preklop: Položaj 1. Prevzem mosta, Položaj 2. Prevzemi mostu in vratu, Položaj 3. Kontrole prevzema vratu: Gumbi za nadzor glasnosti: Črno ohišje v stilu črne kupole: zlato (568), črni nikelj (576) Strune: NPS, .009-.042 Gauges Case / Gig Bag: Na voljo neobvezna torba (p / n 2991511106)

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki