cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson Pro Monarkh SC Silverburst

Jackson® Pro Series Monarkh SC, poln tehnologije in sloga, je vroče valjani kovinski stroj, namenjen zahtevnemu igralcu, ki ne potrebuje kompromisnega izvajalca. Uživajte v neprimerljivi doslednosti in tonski raznolikosti na kateri koli ravni...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6902-545 | ID: 226427

Jackson Pro Monarkh SC Silverburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Jackson® Pro Series Monarkh SC, poln tehnologije in sloga, je vroče valjani kovinski stroj, namenjen zahtevnemu igralcu, ki ne potrebuje kompromisnega izvajalca. Uživajte v neprimerljivi doslednosti in tonski raznolikosti na kateri koli ravni glasnosti, od najtišjega šepetanja do mogočnega ropotanja, medtem ko doživljate krvavi rob sodobne kitarske izdelave in gradnje. Sodobni kitaristi zahtevajo tonsko vsestranskost in živahno jasnost, da sledijo hitrim zasukom moderne kovine. Par aktivnih zvočnikov Seymour Duncan® Blackouts AHB-1 v položajih vratu in mostu zagotavlja vso agresijo, ki jo boste kdaj potrebovali, in oddajajo bolj vroč signal od do 14dB manj hrupa - kot nalašč za vožnjo z visokim ojačanjem ojačevalniki z debelim, popačenim popačenjem. Aktivni predojačevalec je bil namerno zasnovan za visoke zmogljivosti, prav tako pa tudi mešanica s polmerom 12 "-16" z 22 jumbo prečkami za Jacksonov znani lahkoten občutek igranja. Enodelni javorjev vrat, zaprt z Jacksonovo glavo 3x3 AT-1, skriva par grafitnih ojačitvenih palic, ki zagotavljajo togost in visoko stabilnost ter varujejo pred upogibanjem in upogibanjem zaradi temperature in vlage. Popolnoma nastavljiv radijski kompenzirani most Jackson® ustvarja popolno intonacijo po celotni dolžini vratu, da zagotovi, da zapleteni akordi resnično zvonijo, medtem ko sidrani repni trak in Jackson tlačni stroji za zaklepanje delujejo v harmoniji za nastavitev stabilnosti, ki lahko prenese dobro premikanje brez premikanja. Oblečen v klasičnem Jacksonovem slogu, Pro Series Monarkh SC nosi črno triplastno vezavo telesa in strojno opremo, vključno z dvojno zaklepajočimi gumbi Dunlop®, glavnimi nastavitvami glasnosti in tonov ter plastično matico, medtem ko je močna bela enoplastna vezava vratu ustvarja eleganten kontrast z ebony fingerboardom. Prefinjen riffing stroj Pro Series Monarkh SC izvira iz čudovitih misli Jacksonovih inženirjev, ki so pripravljeni odgovoriti na vsak vaš glasbeni ukaz.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija: Pro Material materiala: Mahagoni z obokanim javorjevim zaključkom zgornjega dela telesa: sijajni poliestrski vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in šal, zaključek vratu v obliki hrbtnega vratu: saten, prstan: Ebony, 12 "do 16" sestavljeni radij (304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 22, vložki Jumbo položaja: Obris zmanjšane velikosti Pearloid Sharkfins Matica (material / širina): črna umetna masa, 1,625 "(41,3 mm) Naprave za nastavitev: Jackson® Die-Cast Locking Scale Dolžina: 24,75" (628 mm) Most: Jackson Popolnoma nastavljiv radijski kompenzirani most s pritrjenim varovalnim ohišjem zadnjega dela: Brez Pickupi: Seymour Duncan® Blackouts AHB-1 (Bridge) Seymour Duncan® Blackouts AHB-1 (Neck) Preklop preklopnika: 3-Position Toggle: Position 1 Bridge Pickup, položaj 2. Srednji pickup, položaj 3. Prevzem vratu Posebna elektronika: Krmilniki aktivne elektronike: Glavni volumen, gumbi za nadzor glavnega tona: Črno kupolasto ohišje Strojna obdelava: črne strune: NPS, ohišje / 009-.042 merilniki Torba: neobvezna torba (št. Št. 2991512106)

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki