cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson Pro Series Rhoads RRMG Satin Silver

Eleganten slog Space Age ustreza vrhunskemu razvoju električne kitare v Pro Rhoads RRMG, hudobnem hitrem inštrumentu, ki z lahkoto črpa navale not. To je instrument, ki se je rodil iz oblikovalskega sodelovanja med slavnim kitaristom Shred...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-4444-521 | ID: 226418

Jackson Pro Series Rhoads RRMG Satin Silver

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Eleganten slog Space Age ustreza vrhunskemu razvoju električne kitare v Pro Rhoads RRMG, hudobnem hitrem inštrumentu, ki z lahkoto črpa navale not. To je instrument, ki se je rodil iz oblikovalskega sodelovanja med slavnim kitaristom Shred Randyjem Rhoadsom in Jacksonom. To je instrument, ki je vse skupaj začel - temelj kovine, kot jo poznamo in imamo radi danes. Harmonično bogat, z odličnim ravnotežjem med vrvicami, RRMG poganja duo aktivnih EMG® humbucking pickupov - 81 v položaju mostu in 89 mm v položaju vratu. Ti visokozmogljivi pickupi so nameščeni neposredno na telo za večjo vzdržljivost z izboljšanim prenosom vibracij in so samo trik za izpuščanje močno nasičenih prenapetih tonov, obenem pa ohranijo dovolj jasnosti, da prebijejo gosto mešanico odrov. Hitri profil vratu je zasnovan za izjemno delo s kitaro, odstranjevanje ovir za igranje s flotnimi prsti in lažji dostop do zgornjih prečk. Občutljiv vdolbinasti tremolo Floyd Rose® FRT-O2000 dodaja izrazit vibrato notam in akordom s pritiskom prsta, medtem ko deluje skupaj z zaporno matico Floyd Rose R3 za trdno uglaševanje in natančno intonacijo. Izredno hitri tridelni javorjev vrat ima par grafitnih palic za ojačitev proti napadom temperature in vlage, kar ostaja resnično za neverjetne lastnosti. Sestavljeni prstni sveder 12 ”-16” je zasnovan za izjemno tehnično igranje s svetlobno hitrostjo - bolj ukrivljen z matico za udobno hoordanje, se izravna, ko se pomikate po hitrem vratu za vedno hitrejšo hitrost igranja in široke ovinke, ne da bi se pri tem izognili. Jackson je predhodnik visokotehnološkega kitarskega sloga, elegantno inovativen model Rhoads pa je enkraten. Črni strojni opremi - vključno z gladkim anodiziranim aluminijastim zaščitnim mehanizmom, Jacksonovimi zatesnjenimi livarskimi stroji za uravnavanje in gumbi z dvojnim zaklepanjem na traku Dunlop® - se pridružujejo nedvoumne koničaste 6-linijske glave in edinstvena oblika telesa za privlačen videz. Elegantna kitara, rojena iz želje po več sloga, zvoka in igralnosti, je Pro Rhoads RRMG instrument, ki postavlja trend in kljubuje verovanju.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Material telesa: Nato končna obdelava telesa: saten iz poliestra : Alumiloidna matica morskega psa (material / širina): Floyd Rose® R3 Locking, 1,6875 "(42,8 mm) Uglaševalni stroji: Jackson® Sealed Die-Cast Scale Dolžina: 25,5" (648 mm) Most: Floyd Rose® FRT-O2000 Double -Zaklepanje Tremolo (vgradni) Pickguard: Črni eloksirani aluminij Pickups: Direct Mount EMG® 81 (Bridge) Direct Mount EMG® 89 (Neck) Pickup Switching: 3-Position Toggle: Up: Neck Pickup, Middle: Bridge and Neck Pickups, Down : Nadzor mostu: glasnost (delitev tuljave potisne / potegni), gumbi za upravljanje tonov: zaključek strojne opreme v stilu črne kupole: črni nizi: merilniki NPS, .009-.042.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki