cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson Pro Series Soloist SL2Q Transparent Amber

Zmešajte v udobje in slog z inovativnim Jackson Pro Soloist SL2Q MAH, zadnjo besedo v visokotehnološkem oblikovanju kitare. Ta inštrument z visoko zmogljivo evolucijo električne kitare odpira nova obzorja igranja, s čimer ponastavlja lestvico,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-4222-580 | ID: 226430

Jackson Pro Series Soloist SL2Q Transparent Amber

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zmešajte v udobje in slog z inovativnim Jackson Pro Soloist SL2Q MAH, zadnjo besedo v visokotehnološkem oblikovanju kitare. Ta inštrument z visoko zmogljivo evolucijo električne kitare odpira nova obzorja igranja, s čimer ponastavlja lestvico, kar je mogoče pri oblikovanju kitare. Sprostite svoj polni potencial igralca in uresničite svoje glasbene sanje. Sestavljeni prstni sveder 12 ”-16” je zasnovan za izjemno tehnično igranje s svetlobno hitrostjo - bolj ukrivljen z matico za udobno hoordanje, se izravna, ko se pomikate po hitrem vratu za vedno hitrejšo hitrost igranja in široke ovinke, ne da bi se pri tem izognili. Par sodobnih zvočnikov Seymour Duncan® Distortion, izbran posebej za komplementarni zvok, poganja vsestranski zvok te kitare, ki združuje izredno uravnotežen in prilagodljiv ton z veliko visoko zmogljivostjo za neokrnjeno čiščenje in moteče popačenje. Glavni nadzor glasnosti in tona oblikuje izhod zvočnika, ki ga je mogoče še izboljšati s tripozicijskim preklopnim stikalom za natančen glas, potreben za oživitev vaše glasbene vizije. Potapljajte se in ekspresivno lebdite z dvojno zaklenjenim tremolo mostom Floyd Rose® FRT-O2000, vgrajenim za udobje pri izbiri rok in zagotavljajo lasersko natančno intonacijo in izjemno stabilno nastavitev v kombinaciji z zaporno matico Floyd Rose R3. Ergonomska oblika telesa soloista je zasnovana za udobje igralca in večje ravnotežje ter odpravlja strašljiv "potop v vrat", ki je marsikatero glavo pripeljal do žalostnega, nepravočasnega konca. Kitare Lamborghini, Jackson ima ponosno zgodovino ustvarjanja inštrumentov, ki so občinstvu tako enostavni, kot so prstom in ušesih igralca. Tu so vsi znani Jacksonovi sestanki - strojna oprema iz črnega niklja, trpežen sijajni zaključek, alumiloidni vložki iz vratu iz piranhe, vezava z enim vložkom in Jackson-ov špičast 6-in-line podstavek kažejo drzen okus. Pro Soloist SL2Q MAH ni primeren za tiste s srcem, idealen za profesionalce, ki zahtevajo vrhunske kitare.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija: Pro Series Material materiala: Mahagonij Dokončanje telesa: sijajni vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in šalnim sklepom, zaključek vratu s hitrostjo vratu: naoljen prst: Ebony, polmer spojine od 12 do 16 palcev (304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 24, vložki Jumbo položaja: Alumiloid Piranha matica (material / širina): zaklepanje Floyd Rose® R3, 1,6875 ”(43 mm) uglaševalni stroji: Jackson® Sealed Die-Cast Scale Dolžina: 25,5” (64,8 cm ) Most: Floyd Rose® FRT-O2000 Dvojno zaklenjeni tremolo (vgradni) pickupi: Seymour Duncan® T6-6 Distortion (Bridge) Seymour Duncan® SH-6N Distortion (Neck) Pickup Switching: 3-Position Blade: Position 1. Bridge Prevzem, položaj 2. Prevzemi mostu in vratu, položaj 3. Nadzor prevzema vratu: gumbi za nadzor glasnosti, tona: zaključek strojne opreme v stilu kupole: Chrome strune: NPS, ohišja merilnikov .009-.042: neobvezna torba za predvajanje (p / n 2991512106)

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki