cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson SLATHXMGQ3-6 Trans Red Burst

Eno ime je sinonim za vrhunsko oblikovanje kitare z visoko zmogljivostjo - Jackson®, ki je izvornik vseh glasbenih hitrostnih strojev. Zamišljen kot izhodiščna platforma za tehnično dovršeno igranje na kitaro, je SLATHXMG (Q) 3-6 Soloist poln...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6264-590 | ID: 226443

Jackson SLATHXMGQ3-6 Trans Red Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Eno ime je sinonim za vrhunsko oblikovanje kitare z visoko zmogljivostjo - Jackson®, ki je izvornik vseh glasbenih hitrostnih strojev. Zamišljen kot izhodiščna platforma za tehnično dovršeno igranje na kitaro, je SLATHXMG (Q) 3-6 Soloist poln Jackson-ove krvne linije - prefinjen ergonomski dizajn, izjemno hitra zračnost in seveda pošastni ton. Dvojne grafitne ojačitvene palice vodijo dolžino javorjevega vratu s hitrostnim profilom, da ga utrdijo proti skrajnostim narave, vendar ga zaščitijo proti upogibanju, medtem ko hitra zaslonka s polmerom 12 "-16" ustvarja idealno igralno površino za ribe iz maščobe in enostavno vezanje v bližini črna plastična matica, medtem ko se v zgornjih registrih postopoma sploščuje za strele, ki so hitri, in široke ovinke, ne da bi se bali, da bi jih odstranili. Par EMG aktivnih humbucking pickupov - 85 vratnih pickup in 81 mostičkov - ustvarjajo vsestranske, ogromne in visoke izhodne tone za brutalno popačenje in jasno, hrustljavo čiščenje. Težka konstrukcija Hardtail 6 ustvarja masivno vzdržljivost z izboljšanim napadom na note, v kombinaciji s stroji za nastavitev blagovne znamke Jackson pa stabilnost uglaševanja v obliki kamna in natančno intonacijo. Klasični Jacksonovi sestanki vključujejo takoj prepoznavne vložke piranhe, črno okovje, enoslojni ovratnik vratu in ergonomsko obokan vrh Soloista za udobno igranje bliskovitih ličnic. Eleganten, rafiniran in nevaren, SLATHXMG (Q) 3-6 Soloist je umetnost, ki jo oživi, kaljena z visokotehnološkimi zmogljivostmi za vrhunski kovinski stroj. Zaključek: Trans Red Burst.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija: X serija Material ohišja: Basswood z odejo Javor Zgornji del telesa: sijajni poliestrski vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in zaključek vratu šal: sijajni poliestrski prst: palisander, 12 "do 16" sestavljeni radij (304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 24, vložki položaja Jumbo: zob Piranha (rebra malega morskega psa) Matica (material / širina): črna umetna masa, 1,6875 ”(43 mm) Naravnavalni stroji: Jackson® Sealed Die-Cast Scale Dolžina: 25,5-palčni (64,8 cm) most: Jackson® HT6 6-struni trdi rep z varovalko skozi strune: brez prevzema: EMG® 81 Humbucking (Bridge) EMG® 85 Humbucking (Neck) Preklop: 3-položajni preklop: položaj 1 Bridge Pickup, Položaj 2. Bridge and Neck Pickups, Položaj 3. Naprave za prevzem vratu: Gumbi za nadzor glasnosti, toni: Črno ohišje v stilu črne kupole: črne strune: NPS, ohišje merilnikov .009-.042: neobvezna torba za predvajanje (p / n 2991512106).

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki