cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson Soloist SL3X Taxi Cab Yellow

Ime Jackson je bilo vedno sinonim za najsodobnejšo kitarsko tehnologijo in igranje, kar je vodilo pri izdelavi instrumentov, ki presegajo zahteve sodobnih igralcev. Če potisnete ovojnico dlje, kot je bila kdaj potisnjena, je serija X Soloist ™...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6342-519 | ID: 226449

Jackson Soloist SL3X Taxi Cab Yellow

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ime Jackson je bilo vedno sinonim za najsodobnejšo kitarsko tehnologijo in igranje, kar je vodilo pri izdelavi instrumentov, ki presegajo zahteve sodobnih igralcev. Če potisnete ovojnico dlje, kot je bila kdaj potisnjena, je serija X Soloist ™ SL3X pogumen nov vstop v svet visokotehnoloških kitar. Povečajte naboj s tem poenostavljenim strojem, namenjenim sprostitvi vaše glasbene zveri. Naglo skočite v boj z izbranim močnim triom Duncan Designed ™ pickupov; dva visokozmogljiva enojna tuljava HR-101 Hot Rails v srednjem in vratnem položaju sta usklajena z močnim pobiralnim mostom HB-103B za komplementarno harmonično odzivnost in visoko dinamično odzivnost. Glavni nadzor glasnosti in tona, skupaj s petsmernim stikalom rezila, nadzirajo izjemen izhod pickupov, tako da je njihova moč vaša. Elegantno oblikovano telo in čista Jacksonova konstrukcija vratu skozi telo zagotavlja ergonomsko udobje med dolgimi nizi, skupaj s pošastnim vzdrževanjem in gladkim igranjem vse do 24. brbončice. Grafitne ojačitvene palice tečejo skozi enodelni vrat in ga ščitijo pred vplivi okolja, medtem ko je izjemno hitra 12-16 "mešana palica iz palisandrovega meša sestavljena iz začetka za enostavno brušenje in rifanje v bližini matice in hitro, iztrebljanje -prosti vodi, ko se premikate po vratu. Vdolbinasti tremolo Floyd Rose® Special z dvojno zaklepanjem je tekoče enostaven za uporabo v tandemu z zaporno matico Floyd Rose R3, da se vaša sekira po vsakem potopu natančno vrne v prvotno nastavitev. Serija X Soloist ™ SL3X nosi tradicionalne Jacksonove sestanke - črna strojna oprema, nazobčani gumbi za nadzor kupole, trpežen zaključek, ki zlahka otrese znoj in ostale umazanije, vložki iz bisera iz morskega psa in znane 6-linijske glave Jackson Pointed. glasbenik 21. stoletja, SL3X združuje klasični slog s sodobnimi materiali in konstrukcijo za ta natančni glasbeni stroj. Zaključek: Taksi kabina rumena.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija: Serija X Material ohišja: Les basswood Obloga telesa: sijajni poliester (519, 529, 576, 501), saten poliester (568) Vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in šalnim sklepom, vratu vratu na hrbtni strani Zaključek: sijajni poliester (519, 529, 576, 501), saten poliester (568) prst: temni palisander, polmer od 12 do 16 palcev (304,8 mm do 406,4 mm) Prečke: 24, vložki Jumbo položaja: Pearloid matica morskega psa ( Material / širina): Floyd Rose® R3 Locking, 1.6875 ”(43 mm) Tuning Machines: Jackson® Blagovna znamka Dolžina tehtnice: 25,5” (648 mm) Most: Floyd Rose® Special Double-Locking Tremolo (Recessed) Pickguard: None Pickups: Duncan Designed ™ HB-103B Humbucking (most) Duncan Designed ™ HR-101 Hot Rails ™ (srednji) Duncan Designed ™ HR-101 Hot Rails ™ (vrat) Preklop preklopnika: 5-položajno rezilo: položaj 1. Prevzem mostu, položaj 2 Bridge in Middle Pickup, Položaj 3. Srednji Pickup, Položaj 4. Srednji in Neck Pickup, Položaj 5. Kontrole za prevzem vratu: Glavna glasnost, Kno Control Master bs: Strojna obdelava v stilu črne kupole: črne strune: merilniki NPS, .009-.042.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki