cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
JBL
Prodaja končana

JBL Boost TV

4,72
Kompakten TV zvočnik z zvokom, ki zapolni sobo in 30 W moči. Vsebuje 2 x 50 gonilnikov, frekvenčni odziv 60 Hz - 20 000 Hz in največ SPL 92 dB. Napravo je mogoče povezati prek 1 x analognega vhoda, 1 x optičnega vhoda in vmesnika Bluetooth....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: BOOST | ID: 225739

JBL Boost TV

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten TV zvočnik z zvokom, ki zapolni sobo in 30 W moči. Vsebuje 2 x 50 gonilnikov, frekvenčni odziv 60 Hz - 20 000 Hz in največ SPL 92 dB. Napravo je mogoče povezati prek 1 x analognega vhoda, 1 x optičnega vhoda in vmesnika Bluetooth. Bluetooth ponuja povezavo do 3 pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov in predvajanje glasbe. Funkcija JBL Connect omogoča priključitev naprave na druge zvočnike, ki jih podpirajo JBL Connect. JBL Soundshift omogoča samodejno preklapljanje med zvokom s televizorja in zvokom iz telefona ali tabličnega računalnika. Paket je na voljo z daljinskim upravljalnikom, analognim kablom 1 x 3,5 mm, 1 x optičnim kablom, 1 x napajalnim kablom, hitrim vodnikom za zagon in varnostnim letakom. Dimenzije so 84 x 376 x 122 mm.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,72

Erik M.

Splošni vtis

Datum
18.01.2017

Vsetko co som chcel.Male,vykonne a aj pekne.