cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Keeley 1962X 2-Mode Limited British

Keeley 1962X 2-Mode Limited British Overdrive ima v trenutku na voljo obilico odličnih klasičnih tonov Bluesbreaker, kaj bi ga lahko izboljšalo? 1962x je omejena različica iz leta 1962, vgrajena v serije, z dodatnim načinom "KT88" z visoko glavo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Kitarski efekt Keeley 1962X 2-Mode Limited British

Keeley 1962X 2-Mode Limited British

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: KE-1962X | ID: 226474

Keeley 1962X 2-Mode Limited British

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Keeley 1962X 2-Mode Limited British Overdrive ima v trenutku na voljo obilico odličnih klasičnih tonov Bluesbreaker, kaj bi ga lahko izboljšalo? 1962x je omejena različica iz leta 1962, vgrajena v serije, z dodatnim načinom "KT88" z visoko glavo prostora, ki uporablja MOSFET izrezke. V načinu "KT66" boste dosegli enake zmogljivosti in razpon dobička kot v standardnem letu 1962, od blagega loma svetlobe vse do popolne nasičenosti. V načinu "KT88" je v odsekalni fazi vstavljen MOSFET tranzistor, da se ustvari večji izhod ter močnejši, osredotočen in bolj odmeven zvok. Narejanje zvokov je eden najbolj preizkušenih in resničnih načinov doseganja globokega bogatega tona. Ton, ki mu je gladkost, ga je ohranil. Naj pojemo! Točno to je storil Keeley tukaj v tem hibridu vezij. Tam so vzeli enega najbolj priljubljenih spodbujevalnikov, Katano, in ga razdelili na pol. Z obema JFET-om kot ventili v britanskem ojačevalniku ustvarimo značilnosti popačenj in izhodnih cevi.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki