cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Keeley Gold Star Reverb

Gold Star Reverb doda regulacijo kompresije na reverb, tako da se sledi "racajo" ali stisnejo, ko močno igrate, nato pa se pojavi reverb, ko je ovojnica padla v načinu stisnjenega reverba. Nadzor globine v tem načinu je vaš prag na kompresorju....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Kitarski efekt Keeley Gold Star Reverb

Keeley Gold Star Reverb

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: KE-GOLD-STAR | ID: 226485

Keeley Gold Star Reverb

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Gold Star Reverb doda regulacijo kompresije na reverb, tako da se sledi "racajo" ali stisnejo, ko močno igrate, nato pa se pojavi reverb, ko je ovojnica padla v načinu stisnjenega reverba. Nadzor globine v tem načinu je vaš prag na kompresorju. Vinyl Control je nadzor razmerja stiskanja. Uporabite to za črpanje sintetičnih vodnikov v plesni glasbi; uporabite ga za vokal za močan zvok odmevanja, ki jih postavlja jasno in razločno. Uporabite ga na blues kitari za edinstveno opredelitev note s prostorom reverba med notami. Način distorted Reverb ima na stezah debelo grlo popačenje, ki je krepko, žareče in strašno močno. Vinyl Control je lomilna žoga za popačenje…. Globinski nadzor je čas pred zamudo. Poskusite ga nastaviti za popačen odmev! Način Flanged Reverb vam ponuja dve možnosti: Flanger Reverb in Sun-Drenched Vinyl Reverb, ki je naključni tonski vibrato, dodan ogromni zvočni steni. Ta način ima super dolge povratne sledi, ki se zasukajo in zavijejo v vagnerijsko kakofonijo z gosto mero. Za upravljanje s prameni zavrtite levo od središča v levo od središča ali pa zavijte desno, da zaslišite vibrirano sonce.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki