cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Keeley Java Boost

Java Boost je Treble Booster na osnovi germanija, zasnovan tako, da vam daje klasične tone iz 60. in 70. let. Ne gre za čisto spodbudo. Java Boost se najpogosteje uporablja s cevnim ojačevalcem, ki je postavljen na malo pretiranega pogona ali...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Kitarski efekt Keeley Java Boost

Keeley Java Boost

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: KE-JAVA | ID: 226486

Keeley Java Boost

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Java Boost je Treble Booster na osnovi germanija, zasnovan tako, da vam daje klasične tone iz 60. in 70. let. Ne gre za čisto spodbudo. Java Boost se najpogosteje uporablja s cevnim ojačevalcem, ki je postavljen na malo pretiranega pogona ali striženje, kar je ključ do odličnega zvoka s tega pedala. Če nastavite java ojačanje pred zelo čistim ojačevalnikom z glasnostjo 1–2, bo zagotovo prišlo do precej šibkega kitara! Nastavite ojačevalnik za nekaj razpada in kliknite na. Tam boste imeli fantastičen zvok in videli boste, zakaj ljudje hrepenijo o Java Boostu. Drug način, kako ga zagnati, je pred pedalom overdrive. To je pedal, ki ga dobite, če želite, da nastavite dve stopalki overdrive. Upoštevajte to pred TS9 ali BD-2 in rezultati so preprosto neverjetni. S tem boste dodali iskrico in življenje vašim podplatom kot nobena druga pedala.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki