cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Keeley Psi Fuzz

5
Ko je Keeley Engineering začel oblikovati Psi Fuzz, so želeli vzeti klasičen dizajn z veliko zgodovine in ga očitno narediti nekaj novega. V primeru Psi Fuzza so vzeli op-amp različico starega PI in preusmerili eno od stopenj, izvlekli srednjo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Kitarski efekt Keeley Psi Fuzz

Keeley Psi Fuzz

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: KE-PSI | ID: 226497

Keeley Psi Fuzz

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ko je Keeley Engineering začel oblikovati Psi Fuzz, so želeli vzeti klasičen dizajn z veliko zgodovine in ga očitno narediti nekaj novega. V primeru Psi Fuzza so vzeli op-amp različico starega PI in preusmerili eno od stopenj, izvlekli srednjo frekvenco, zategnili bas in kar je najpomembneje, dodali Germanijev tranzistorski izhod. Uporaba sodobnih quad op ojačevalcev z merilom izhodnega nivoja germanija zagotavlja še večji dobiček ob ohranjanju vintage toplote, medtem ko je prilagojeno upravljanje tonov nastavljeno za neverjetno glasbeno fleksibilnost. Psi Fuzz vsebuje paket z enim integriranim vezjem, štirikolesnim ojačevalnikom in enim tranzistorjem, ki pomagajo narediti trim in gladek. Poleg tonskih sposobnosti je na voljo umetniško oblikovanje po meri v slogu poznih šestdesetih let, ki ga je narisal Erin Lofties. Njena osupljiva umetnina je videti iz 60-ih let in je bila ta teden dokončana posebej za to stopalko.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5