cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Keeley Red Dirt Overdrive

Overdrive Red Dirt se je začel s prizadevanjem, da bi našel popoln klasični pogonski zvok, hkrati pa ponudil nove ravni zvočne vsestranskosti, da bi zadovoljil širši razpon glasbenih stilov. Ustanovitelj in glavni inženir Robert Keeley je prevzel...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Kitarski efekt Keeley Red Dirt Overdrive

Keeley Red Dirt Overdrive

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: KE RED DIRT | ID: 226498

Keeley Red Dirt Overdrive

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Overdrive Red Dirt se je začel s prizadevanjem, da bi našel popoln klasični pogonski zvok, hkrati pa ponudil nove ravni zvočne vsestranskosti, da bi zadovoljil širši razpon glasbenih stilov. Ustanovitelj in glavni inženir Robert Keeley je prevzel to idejo in združil odlične zvoke, ki jih najdemo v njegovih prvotnih spremenjenih stopalkah "Mod Plus" in "Baked", in dodal izboljšave, ki jih najdemo izključno v njegovi prilagojeni pedalni liniji. Vhodna faza FET, ki jo je oblikoval Keeley, naredi to prekomerno razpad v povsem novem, resnično "tub like" slogu, ki bo vaše petje in ritem igranja zvenel bolj dinamično in izrazno kot kdajkoli prej. Vse skupaj se konča s presežkom dinamike, ki je izjemno dinamičen, s hrustljavostjo in jasnostjo, ki igralcem omogoča, da se prebijejo v gosto mešanico, obenem pa obdržijo debelo srednjo frekvenco. Z vključitvijo teh tonov skupaj s standardom Keeley v ZDA, ročno izdelani s kakovostnimi komponentami, želi overdrive Red Dirt postati nepogrešljiv del vsake pedalne verige.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki