cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Kurzweil MARK MPS 20F

Digitalni klavir iz serije MPS z 88 Fatar TP / 40L kladivo-akcijskimi tipkami in LED zaslonom. Ponuja nastavljivo občutljivost tipkovnice z 10 nastavljivimi stopnjami odziva. Vsebuje štiri zvočnike (30 W), 200 prednastavljenih programov, 6...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: MPS20F | ID: 225356

Kurzweil MARK MPS 20F

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalni klavir iz serije MPS z 88 Fatar TP / 40L kladivo-akcijskimi tipkami in LED zaslonom. Ponuja nastavljivo občutljivost tipkovnice z 10 nastavljivimi stopnjami odziva. Vsebuje štiri zvočnike (30 W), 200 prednastavljenih programov, 6 uporabniških prednastavitev. 68 glasovna polifonija, 100 vzorcev bobnov v različnih slogih, 51 demo pesmi in različni načini predvajanja (Splits, Layers). Vsebuje tudi 2-posnetek snemanja z zmogljivostjo 20 skladb. Ponuja zvočne vhode in izhode: stereo izhod za levo / desno linijo (za povezavo z zunanjim ojačevanjem), stereo stereo vhod levo / desno (za priključitev zunanjih virov zvoka), dva 1/4 "stereo izhoda za slušalke, priključke MIDI vhod in izhod in USB vrata "Plug and Play". Funkcija USB omogoča priključitev MIDI prek USB za povezavo z / iz zunanjega računalniškega sekvence. Poleg tega ima tudi vtičnico za preklapljanje (priložena pedala), vtičnico za izrazno stopalko (pedal ni priložen), vgrajen mikrofon, nastavitev in prenos funkcije. Napajalnik DC DC - 15VDC, 2,5A. Dimenzije instrumenta: 89 x 1311 x 361 mm Teža: 18,3 kg. Dimenzije stojala: 660 x 1301 x 351 mm. Izdelek je na voljo v mat črni plastiki.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki