cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

LEWITT MTP 740

Kondenzator vokalni mikrofon s kardioidnim vzorcem. Opremljen je z 1-palčno membrano s 3-mikronsko zlato ploščo, ki se uporablja v najboljših mikrofonih Lewitt. Membrana je postavljena na posebne gumijaste blazine vzmetenja, kar omogoča veliko...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: MTP740 | ID: 224939

LEWITT MTP 740

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kondenzator vokalni mikrofon s kardioidnim vzorcem. Opremljen je z 1-palčno membrano s 3-mikronsko zlato ploščo, ki se uporablja v najboljših mikrofonih Lewitt. Membrana je postavljena na posebne gumijaste blazine vzmetenja, kar omogoča veliko odpornost na udarce in minimalne manipulacijske hrup. Ima -10 dB blazinico in preklopno nizko frekvenco 80 Hz. Deluje v frekvenčnem območju od 20 do 20 000 Hz pri 163 dB max SPL, impedance <150 Ohm in ravni hrupa 14 dB. Mikrofon ima vgrajen filter za pop in vetrobransko steklo in pozlačen XLR priključek. MTP 740 CM je nameščen v trpežnem cinkovem ohišju z jekleno rešetko za zaščito pred zlorabo. Dimenzije: premer 51 mm x 183 mm. Teža: 332 g. Končana v črni barvi.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Avstrija


Priporočljivi dodatki