cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Lezyne CNC Alloy Wheel Hook

Sodoben industrijski 3-delni sistem za shranjevanje koles, izdelan iz trpežnega aluminija, obdelanega na CNC. To vključuje eleganten stenski kavelj za kolesa in dve ploščici za pnevmatike za preprečevanje prask. Kavelj za kolesa ima robusten,...
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-18
Kolesarsko držalo in stojalo Lezyne CNC Alloy Wheel Hook

Lezyne CNC Alloy Wheel Hook

47,80 €

Koda izdelka: 1-BS-CNCTH-V104 | ID: 1127843

Lezyne CNC Alloy Wheel Hook

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Sodoben industrijski 3-delni sistem za shranjevanje koles, izdelan iz trpežnega aluminija, obdelanega na CNC. To vključuje eleganten stenski kavelj za kolesa in dve ploščici za pnevmatike za preprečevanje prask. Kavelj za kolesa ima robusten, protizdrsni pokrov, ki pritrjuje kolo in ščiti njegov rob. Enkratna namestitev omogoča preprosto, prostorsko varčno shranjevanje koles za notranje prostore, garaže ali kamorkoli želite obesiti svoje kolo. Združljiv je z vsemi standardnimi kolesi – od BMX do koles za spust – in lahko prenese do 70 lbs (32 kg).

  • Priložena montažna oprema.
  • Primeren za do 3,5'' pnevmatike s 13 cm platišča in zračnosti pnevmatike.

Priporočljivi dodatki