cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija
Novo

Lezyne Hecto Pro StVZO 300+ Front Kolesarska luč

Sprednja luč Hecto Pro StVZO 400+ ima certifikat StVZO s štirimi LED oddajniki. Ta luč je zasnovana za največjo učinkovitost in čas delovanja ter zagotavlja najboljši vzorec žarka za optimalno vidljivost tudi v najzahtevnejših pogojih. Ponaša se s...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 6 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-18
58,80 €
61,90 €
- 5 %
Kolesarska luč Lezyne Hecto Pro StVZO 300+ Front Kolesarska luč

Lezyne Hecto Pro StVZO 300+ Front Kolesarska luč

58,80 €
61,90 €
- 5 %

Koda izdelka: 1-LED-9PR-STVZO-V137 | ID: 1127839

Lezyne Hecto Pro StVZO 300+ Front Kolesarska luč

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Sprednja luč Hecto Pro StVZO 400+ ima certifikat StVZO s štirimi LED oddajniki. Ta luč je zasnovana za največjo učinkovitost in čas delovanja ter zagotavlja najboljši vzorec žarka za optimalno vidljivost tudi v najzahtevnejših pogojih. Ponaša se s tremi izhodnimi načini, z največjo močjo 400 lumnov in 4-urnim časom delovanja.

  • Vodoodporno USB-C polnjenje luči in CNC-obdelana aluminijasta konstrukcija zagotavljata vzdržljivost in učinkovito odvajanje toplote. Strogo preizkušen v skladu s standardi vodotesnosti IPX7, je izdelan tako, da vzdrži različne vremenske razmere. Sveža optična zasnova, izbirna združljivost z nosilcem GoPro in združljivost z Infinite Light Power Pack+ ponujajo vsestranskost in izboljšano zmogljivost.

SPECIFIKACIJE:

  • Največji lumni: 400
  • Najdaljši čas delovanja: 4 ure
  • Kapaciteta baterije (mAh): 2800
  • Vrsta polnjenja: USB-C
  • Lastnosti: IPX7, StVZO, Infinite Light Power Pack+

Priporočljivi dodatki