cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Lezyne Rap II 13 Tubeless Multifunkcijsko orodje

Serija kolesarskih večnamenskih orodij RAP II, ki združuje nesporen slog z natančnim inženiringom, zagotavlja neprimerljivo zmogljivost. Vsako orodje RAP II, zasnovano, zasnovano in proizvedeno v podjetju, je polno inovativnih funkcij – od lahkih,...
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-26
Multifunkcijsko orodje Lezyne Rap II 13 Tubeless Multifunkcijsko orodje

Lezyne Rap II 13 Tubeless Multifunkcijsko orodje

31,90 €

Koda izdelka: 1-MT-RAP-V313T04 | ID: 1127847

Lezyne Rap II 13 Tubeless Multifunkcijsko orodje

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija kolesarskih večnamenskih orodij RAP II, ki združuje nesporen slog z natančnim inženiringom, zagotavlja neprimerljivo zmogljivost. Vsako orodje RAP II, zasnovano, zasnovano in proizvedeno v podjetju, je polno inovativnih funkcij – od lahkih, ergonomskih stranskih plošč iz strojno obdelanega aluminija z vgrajenimi magnetnimi držali za hitre povezave do daljših orodnih nastavkov iz utrjenega jekla za lažji dostop do trdih vijaki za doseganje. Jekleni nastavki za orodje so izdelani s tehnologijo Black Anti-Corrosion za večjo odpornost proti koroziji. Kompaktno in vsestransko, to večnamensko orodje je narejeno tako, da traja in je zasnovano tako, da voznike učinkovito spravi nazaj na cesto ali stezo.

  • Ergonomske stranske plošče iz kovanega aluminija
  • Protikorozijski nastavki iz črnega krom vanadijevega jekla
  • Krom-vanadijevo jekleno pritrdilno okovje

Priporočljivi dodatki