cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija
Novo

Lezyne Super StVZO 600+ Front Kolesarska luč

Sprednja luč Super StVZO 600+ ima certifikat StVZO s štirimi LED oddajniki. Ta luč je zasnovana za največjo učinkovitost in čas delovanja ter zagotavlja najboljši vzorec žarka za optimalno vidljivost tudi v najzahtevnejših pogojih. Ponaša se s...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 4 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-25
104 €
109 €
- 4 %
Kolesarska luč Lezyne Super StVZO 600+ Front Kolesarska luč

Lezyne Super StVZO 600+ Front Kolesarska luč

104 €
109 €
- 4 %

Koda izdelka: 1-LED-6-STVZO-V137 | ID: 1127826

Lezyne Super StVZO 600+ Front Kolesarska luč

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Sprednja luč Super StVZO 600+ ima certifikat StVZO s štirimi LED oddajniki. Ta luč je zasnovana za največjo učinkovitost in čas delovanja ter zagotavlja najboljši vzorec žarka za optimalno vidljivost tudi v najzahtevnejših pogojih. Ponaša se s štirimi izhodnimi načini, z največjo močjo 600 lumnov in 25-urnim časom delovanja.

  • Vodotesno USB-C polnjenje luči in aluminijasta konstrukcija, obdelana s CNC, zagotavljata vzdržljivost in učinkovito odvajanje toplote. Strogo preizkušen v skladu s standardi vodoodpornosti IPX7, je izdelan tako, da vzdrži različne vremenske razmere. Sveža optična zasnova, izbirna združljivost z nosilcem GoPro in združljivost z Infinite Light Power Pack+ ponujajo vsestranskost in izboljšano zmogljivost.

specifikacije

  • Največji lumni: 600
  • Najdaljši čas delovanja: 25 ur
  • Kapaciteta baterije (mAh): 6600
  • Vrsta polnjenja: USB-C
  • Lastnosti: IPX7, StVZO, Infinite Light Power Pack+

Priporočljivi dodatki