cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Lezyne Zecto StVZO Rear Kolesarska luč

Zecto StVZO Rear je nizkoprofilna, visoko vidna luč s certifikatom StVZO s 30 lumni največje svetlosti. S šestimi oddajniki LED ponuja dva izhodna načina, kot tudi do 270-stopinjsko vidljivost prek širokokotne optične leče, ki zagotavlja večjo...
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-19
Kolesarska luč Lezyne Zecto StVZO Rear Kolesarska luč

Lezyne Zecto StVZO Rear Kolesarska luč

40,90 €

Koda izdelka: 1-LED-8R-STVZO-V104 | ID: 1127844

Lezyne Zecto StVZO Rear Kolesarska luč

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zecto StVZO Rear je nizkoprofilna, visoko vidna luč s certifikatom StVZO s 30 lumni največje svetlosti. S šestimi oddajniki LED ponuja dva izhodna načina, kot tudi do 270-stopinjsko vidljivost prek širokokotne optične leče, ki zagotavlja večjo stransko vidljivost za dodatno varnost. Luč je opremljena s patentiranim 2-v-1 sistemom pritrditve s sponkami in trakom, ki omogoča enostavno pritrditev na krmilo ali zanke.

  • Je strogo preizkušen v skladu s standardi vodoodpornosti IPX7, da vzdrži tudi najtežje vremenske razmere. Zecto StVZO Rear ima kapaciteto baterije 650 mAh in se ponaša tudi z vodoodpornim polnjenjem USB-C, zaradi česar je napolnjen in pripravljen za uporabo.

SPECIFIKACIJE:

  • Največ lumnov: 30
  • Najdaljši čas delovanja: 4 ure 45 minut
  • Kapaciteta baterije (mAh): 650
  • Vrsta polnjenja: USB-C
  • Lastnosti: IPX7, StVZO, Infinite Light Power Pack+

Priporočljivi dodatki