cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

M-Audio Accent Digital Piano

M-Audio Accent 88-Note Digital Piano je vsestranski, visoko zmogljiv digitalni klavir z odmerjenimi tipkami in stalnim pedalom. Ta visokozmogljiv digitalni klavir je imel avtentično kladivo z 88-tipko, 20 vgrajenih glasov in vrhunske vzorce...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: ACCENT-DIGITAL-PIANO | ID: 226281

M-Audio Accent Digital Piano

To je samodejni prevod s programsko opremo:

M-Audio Accent 88-Note Digital Piano je vsestranski, visoko zmogljiv digitalni klavir z odmerjenimi tipkami in stalnim pedalom. Ta visokozmogljiv digitalni klavir je imel avtentično kladivo z 88-tipko, 20 vgrajenih glasov in vrhunske vzorce klavirjev AIR Music Technology. Accent 88 se tudi poveže s katerim koli računalnikom prek vrat USB-MIDI, kar omogoča, da uporabljate klavir kot MIDI krmilnik in ga uporabljate skupaj z vašimi virtualnimi instrumenti in vtičniki.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Komponente profesionalnega razreda

Ta cenovno ugoden, a vsestranski digitalni klavir ima številne funkcije in komponente vrhunske kakovosti, kar ima za posledico dobro uravnotežen, a zmogljiv instrument. Tipka na klavirju ima 88 pristnih kladivnih uteženih tipk, ki se odzivajo kot akustični klavir za naravni občutek in igralnost velikega klavirja. To pomaga doseči hitrostno občutljiv slog igranja, potreben za bolj napredne skladbe in glasbeno produkcijo.

Klavir ima tudi 20 vgrajenih glasov, ki jih lahko prekrijemo z drugim zvokom ali razdelimo za uporabo v duetih. Vključeni kakovostni vzorci klavirja AIR Music Technology Steinway uporabljajo najboljšo in najnaprednejšo tehniko vzorčenja, da se zagotovijo profesionalni vzorci klavirja, ki reagirajo in se slišijo čim bližje izvirniku.
Vsestranska funkcionalnost

Accent 88 je tudi zelo vsestranski s številnimi večnamenskimi komponentami in upravljalnimi elementi, ki vam omogočajo optimalno prilagodljivost. Izhoda USB-MIDI in MIDI DIN vam omogočata uporabo digitalnega klavirja skupaj z računalnikom, s čimer Accent 88 spremenite v večnamenski MIDI krmilnik. To vam prinaša dodano vrednost uspešnosti, saj lahko Accent 88 uporabljate za nadzor navideznih instrumentov in vtičnikov, kar je idealno za glasbene producente. Na voljo je tudi 'Duet Mode' s 50 vzorci spremljave, s katerim se lahko igrate s prijateljem, 'Lesson Mode' pa tipkovnico razdeli na dve področji, kar omogoča mentorju in študentu, da se istočasno učijo na istem instrumentu.

Povezljivost in dodatki

Z izhodi USB-MIDI in MIDI DIN za uporabo z računalniki ima Accent 88 tudi izhod za pomožne 1/4 "in 2 x 1/4" izhod za slušalke. Ti vam ponujajo vsestranske možnosti povezave, ki vam omogočajo, da digitalni klavir povežete z zunanjimi napravami, kot so avdio vmesniki in zvočniki. Pedal za vzdrževanje je vključen tudi v Accent 88 za dodaten nadzor nad vašim zvokom, kar vam omogoča, da vplivate na zvok, ki ga proizvajate, in pustite, da nekateri toni zazvonijo tako, kot morajo. Na voljo je tudi vgrajen nadzor metronoma in prenosa, ki vam omogoča enostavno predvajanje v določenem tempu, medtem ko nadzor prenosa omogoča hitro preklapljanje med oktavami s pritiskom na gumb.

Lastnosti

Pristna kladiva s 88 tipkami ponderiranega kladiva
Profesionalni XLR izhodi za vrhunski zvok in najnižji možni šum
20 vgrajenih glasov, lahko razdeli ali položi dva glasa hkrati
Vključeni so vrhunski vzorci klavirja AIR Music Technology Steinway
Predvajajte skupaj s 60 prednastavljenimi skladbami ali posnemite svojo v načinu User Record
Duet način s 50 vzorci spremljave
Način lekcije deli tipkovnico na dve področji z enako višino in glasom
Vgrajen DSP z nastavljivimi EQ, Reverb in Chorus FX
Nadzor nad prenosom, vgrajen metronom
Izhod USB-MIDI in MIDI DIN
Aux ¼ ”izhod; (2) ¼ ”izhodi za slušalke
Stereo 1/4 "Aux vhod za predvajanje z zunanjo opremo
Vključen pritrdilni pedal
Na voljo je dodatno stojalo za tipkovnico Accent

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki