cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Medeli M-12

3,63
Digitalna klaviatura z vgrajenimi zvočniki in LCD prikazovalnikom. Ponuja 61 tipk, občutljivih na dotik, 320 glasov, 32 (max) polifonijo, 100 stilov, 100 prednaloženih pesmi in funkcijo Split. Klaviatura ima tudi vhod za slušalke, vhod za sustain...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Keyboard z dinamiko Medeli M-12

Medeli M-12

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: M-12 | ID: 225108

Medeli M-12

Digitalna klaviatura z vgrajenimi zvočniki in LCD prikazovalnikom. Ponuja 61 tipk, občutljivih na dotik, 320 glasov, 32 (max) polifonijo, 100 stilov, 100 prednaloženih pesmi in funkcijo Split. Klaviatura ima tudi vhod za slušalke, vhod za sustain pedal in USB vmesnik za povezavo s PC. Prav tako ima tudi gumbe Start/Stop, Sync Start, Intro/Ending, Fill A, Fill B, Fade In/Out, Chord. Ima funkcijo snemanja (do 350 not), playback in tempo od 30 do 280 bpm. Napaja se bodisi z 6 AA baterijami ali 12V adapterjem. Dimenzije: 955 x 360 x 145 mm. Teža: 5,5 kg. Srebrna barva.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Arranger

Osvetljene tipke

Ne


Lastnosti

Število tipk

61

Polifonija

32

Velikost tipkovnice

Snemalni medij

Ne

Moč


Vhodi in izhodi

Vhod za mikrofon

Ne


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Moč (Watt)

5

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

3,63

Iva H.

Splošni vtis

Datum
17.02.2016

Rozhodovali jsme se ještě pro model od Yamahy za 5.490.- Na radu prodavače, že jsou oba modely prakticky stejné, jsme zvolili levnější Medeli: - zvuk z repráčků šumí a píská - i při propojení přes zesilovač do kvalitní reprosoustavy zvuk není nicmoc a píská (tady velké zklamání) - při propojení přes počítač pomocí speciálního programu a dále do reprosoustavy zvuk už celkem fajn. Ale je to už komplikace :-( - zabírá hodně místa Bohužel nemám srovnání s dražšími, ale pro začátečníky je to asi dobré :-)